PROVES DE GRADUAT EN EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA (GESO)

dl., 27/01/2020 - 11:15

Benvolgut/da alumne/a

Et recordem que si l’any 2018 o 2019 vas finalitzar en aquest centre el quart curs de l’etapa d’ESO i no vas poder obtenir el corresponent títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO) per haver-te quedat pendents de superació, com a màxim cinc matèries.

T’informem que, si has complert 18 anys o bé els compleixes dins del present any 2020, pots presentar-te a unes proves de les matèries pendents d’ESO, la qual cosa et permetria, en cas d’avaluació positiva, obtenir el títol. També tens l’opció de presentar-te ara només a alguna de les matèries suspeses.

Si fas o has fet els 17 anys dins del 2020 també podries presentar-t’hi, sempre que compleixis alguna de les condicions següents:

  • Tenir un contracte laboral que t’impedeixi assistir al centre en règim ordinari.
  • Trobar-te en procés d'obtenció d'un permís de treball (alumnat extranger)
  • Ser esportista d'alt rendiment.

Pots passar pel centre per fer l'inscripció del 3 al 14 de febrer de 2020 en horari de 9 a 13 hores de dilluns a divendres i de 16 a 18:30 hores, els dimarts i dimecres. Hauràs de portar el full que t’adjuntem, degudament emplenat. En el cas que vulguis acreditar la teva condició de contractat laboral o d’esportista d’alt nivell, hauràs d’aportar també la documentació corresponent.

Les proves es realitzaran en el mes de març de 2020.

+ informació (Departament d'Ensenyament)