AVÍS IMPORTANT !!! Preinscripció 2020/2021

dv., 08/05/2020 - 13:45

NOU CALENDARI !!!

Application pdf Consulta el nostre TRÍPTIC (Els nostres Projectes de Centre)

Batxillerat

Avís: Les dates proposades del mes de juny i posteriors són provisionals i poden variar en funció de l'evolució de la pandèmia.

  • Llista de sol·licituds amb la puntuació provisional: 15 de juny de 2020
  • Presentació de reclamacions: del 16 al 18 de juny de 2020
  • Llista de sol·licituds amb la puntuació un cop resoltes les reclamacions: 22 de juny de 2020
  • Sorteig del número de desempat: 23 de juny de 2020, a les 11 hores
  • Llista ordenada definitiva: 26 de juny de 2020
  • Oferta final de places escolars: 7 de juliol de 2020
  • Llista d'alumnes admesos i llista d'espera: 7 de juliol de 2020

Matrícula

  • Alumnes preinscrits amb plaça assignada: del 8 al 14 de juliol de 2020, ambdós inclosos
  • Termini perquè els alumnes pendents de l'avaluació de setembre confirmin la seva continuació al centre: del 8 al 14 de juliol de 2020
  • Alumnes de batxillerat pendents de l'avaluació de setembre: del 7 al 10 de setembre de 2020

CFGM

Avís: Les dates proposades posteriors són provisionals i poden variar en funció de l'evolució de la pandèmia.

  • Llista de sol·licituds amb la puntuació provisional: 9 de juliol de 2020
  • Presentació de reclamacions: del 10 al 14 de juliol de 2020
  • Llista de sol·licituds amb la puntuació un cop resoltes les reclamacions: 15 de juliol de 2020
  • Sorteig del número de desempat: 15 de juliol de 2020, a les 11 hores
  • Llista ordenada definitiva: 20 de juliol de 2020
  • Oferta final de places escolars: 28 de juliol de 2020
  • Llista d'alumnes admesos i llista d'espera: 30 de juliol de 2020

Matrícula

  • Alumnes preinscrits amb plaça assignada (matrícula ordinària): de l'1 al 7 de setembre de 2020

CFGS

  • Oferta inicial de places per a la preinscripció: 5 de juny de 2020
  • Presentació de sol·licituds: del 10 al 17 de juny de 2020, ambdós inclosos
  • Presentació de documentació: fins al 18 de juny de 2020
  • Llista de sol·licituds amb la puntuació provisional: 13 de juliol de 2020
  • Presentació de reclamacions: del 14 al 16 de juliol de 2020
  • Llista de sol·licituds amb la puntuació un cop resoltes les reclamacions: 20 de juliol de 2020
  • Sorteig del número de desempat: 20 de juliol de 2020, a les 11 h
  • Llista ordenada definitiva: 23 de juliol de 2020
  • Oferta final de places escolars: 28 de juliol de 2020
  • Llista d'alumnes admesos i llista d'espera: 30 de juliol de 2020

Matrícula

  • Alumnes preinscrits amb plaça assignada (matrícula ordinària): de l'1 al 7 de setembre de 2020

Ensenyament Secundari Obligatori 

Avís: Les dates proposades del mes de juny i posteriors són provisionals i poden variar en funció de l'evolució de la pandèmia.

  • Application pdf Llista de sol·licituds amb la puntuació provisional: 29 de maig de 2020
  • Presentació de reclamacions: del 2 al 5 de juny de 2020
  • Llista de sol·licituds amb la puntuació un cop resoltes les reclamacions: 9 de juny de 2020
  • Sorteig del número de desempat: 9 de juny de 2020, a les 11 h
  • Llista ordenada definitiva: 11 de juny de 2020
  • Ampliació de petició de centres per a les sol·licituds que no han obtingut cap assignació (assignació d'ofici): del del 26 al 29 de juny de 2020
  • Oferta final de places escolars: 6 de juliol de 2020
  • Llista d'alumnes admesos i llista d'espera: 7 de juliol de 2020
     

Matrícula

  • Alumnes preinscrits amb plaça assignada a segon cicle d'educació infantil, educació primària i ESO: del 13 al 17 de juliol de 2020

La llista d'alumnes matriculats al centre procedents del procés de preinscripció i admissió es publica el 30 de setembre de 2020.

 

PODEU CONSULTAR:

La PGAC (Programació General Anual de  Centre)

Application pdf Programació General Anual de Centre (PGAC)

Presentació de la JORNADA DE PORTES OBERTES 2020

 

+ informació (Departament d'Educació)