Activitat FAPAE (AFA)

dg., 15/01/2023 - 23:30

Benvolguts/Benvolgudes,

Des de FAPAES, en col·laboració amb l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, a través del programa Internet Segura, iniciem la difusió de continguts amb periodicitat mensual. On hi  trobareu una diversitat de temàtiques d'interès educatiu, vinculades a orientacions, recomanacions, enquestes de coneixement i formacions, a fi que famílies i escola sumin en la tasca compartida de l'educació dels infants i joves.

Nens i nenes, joves i adolescents són el marc de referència a l’hora d’aplicar bons hàbits a l’hora de navegar per Internet i utilitzar tot tipus de dispositius digitals. El punt final és assolir una generació digitalment protegida, conscient de quins són els drets i quins són els deures en el marc d’assolir una societat digital madura, i en la qual la bretxa entre homes i dones es vagi escurçant. 

Us proposem 2 continguts per descobrir el cantó pràctic i divertit de la seguretat digital. Només heu de clicar a sobre.

  • Cibertrucs. Píldores de ciberseguretat distribuïdes en dos nivells, Elements i Bàsics, per descobrir trucs, estratègies i hàbits que milloren la seguretat dels nostres dispositius i dels nostres hàbits digitals. Cada mes, aproximadament, n’anem publicant dos de nous.  
  •  
  • Ciberaventura a la ciutat. Joc en línia que permet seguir de prop un cas de ciberatac en una ciutat i en el qual els jugadors es converteixen en part activa a l’hora de descobrir qui ha estat el personatge que l’ha provocat.

Cordialment

HISTÒRIC DE NOTÍCIES